Finlayson kevät-kesä 2017

Finlaysonin kevään ja kesän 2017 mallistossa nähdään tuokiokuvia Suomesta. Mukana on myös uusia tuotteita kuvataitelija Hannu Väisäseltä.

Finlayson Lab -ohjelman suunnittelijan Jenna Kunnaksen suunnittelemien Kylillä-pussilakanoiden kuvitus on tuokiokuva Suomesta.

finlayson-fiiliskuva-kylilla-sininen

Kevään ja kesän mallisto sisältää kaksi uutta kukkakuosia, Poppy ja Tatuainen. Pelkistetystä Poppy-kuosista on saatavilla satiinipussilakanasetti kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä.

071

Tatuainen-tuotteisiin kuuluu muun muassa vuode- ja keittiötekstiilejä kuten pussilakanasetit, pöytäliina, sivuverhot, essu sekä patakinnas ja patalaput.

finlayson-tatuainen-pussilakana-fiiliskuva

Suomi 100 -juhlavuoden mallistoon kuuluvasta Pinkka-kuosista tulee myyntiin essu, patalappusetti sekä patakinnas. Juhlavuoden kuosit on suunnitellut Finlaysonin suunnittelija Sami Vulli.

050

Finlayson jatkaa yhteistyötä kuvataitelija Hannu Väisäsen kanssa.  Väisäseltä keväällä ilmestyvän Esi-isät-kirjan olennot nähdään kevään ja kesän Finlayson-tuotteissa. Kokoelmaan kuuluu satiinipussilakanasettejä, kasseja sekä koristetyynyjä.

finlayson-esi-isat-fiiliskuva-tyynynpaallinen-1

Finlaysonin kevät-kesä 2017-malliston tuotteet tulevat myyntiin tammikuun alusta alkaen Finlaysonin omiin myymälöihin ja verkkokauppaan sekä jälleenmyyjien valikoimiin. Lisätietoja: Finlayson

Keskustelu

Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Rekisteröidy

Vastaa

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti