Vallila etsii muutoskohteita

Kaipaako kotisi, lapsesi harrastusryhmän toimitila, treenikämppä tai kenties kesämökkisi apua muutokseen? Vallilla tarjoaa apua ja haluaa tukea kotiin, harrastuksiin ja kulttuuriin liittyviä muutosprojekteja.

Vallila on yksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen yritysyhteistyökumppaneista. Lahjana 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle se haluaa auttaa monimuotoisia perheitä ja yhteisöjä  työllä, tuella ja tekstiileillä. Yritys lahjoittaa Suomelle 12 sisustusprojektikohdetta, joiden avoin haku on käynnissä osoitteessa www.vallilainterior.fi/suomi100.

Tammikuun 2017 loppuun kestävällä haetaan eri puolilta maata erilaisia yhteisöjä ja ryhmiä, jotka kuvaavat esimerkeillään Suomea. Vallilan raati valitsee muutoskohteet tasapuolisesti.12 projektin yhteenlaskettu budjetti on 30 000 euroa, ja se jaetaan toteutuksesta riippuen kohteiden kesken.

Vallila esittelee muutokset kuvin ja videoin juhlavuoden aikana. Muutoskohteiden valmistumista voi seurata tammikuusta 2017 lähtien tägillä #suomi100vallila

Avainsanat Suomi 100 Vallila

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti