Puutarhafriikin uutuuskirjat: Top 3

 

apua-meilla-on-puutarha

Erik Sidenbladhin Apua, meillä on puutarha! -kirja (Mäkelä) iskee varmasti monen vastaavanalaiseen tilanteeseen eli puutarhan omistajaksi joutuneeseen. Ei hätää, sillä kaikeasta selviää, myös puutarhanhoidosta. Sen Erik todistaa kirjassa ihanan kansantajuisesti. Samalla hän kertoo kantapään kautta opitut vinkit kasvien valinnasta, maan muokkaamisesta ja sadon maksimoinnista. Sidenblad on ruotsalainen toimittaja ja kokenut kotipuutarhuri.

lavatarhuri

Lavatarhuri (Tammi) on Teija Tuiskun, Suvi Lehtosen ja Heidi Haapalahden varsin konkreettisia ideoita puutarhaviljelyn aloittamiseen. Kirjasta löytyvät ohjeet kasvilavojen tekemiseen, kasvien valintaan, lannoitukseen ja katemateriaalien käyttöön. Kauniit kuvat ja upea taitto tekevät kirjasta myös nautinnollisen katselukirjan.

pihasuunnittelijanabc

Pihasuunnittelijan ABC (WSOY) on jämerä perusopas niille, joille pelkät kasvilavat eivät enää riitä. Kirja opastaa isojenkin pihojen remonttien vaativissa budjettilaskelmissa, materiaalivalinnoissa ja projektisuunnittelijoissa. Kirja on kirjoittanut puutarhasuunnittelija Päivi Rahikka, upeat kuvat ovat valokuvaaja Kenneth Romanin käsialaa.

Avainsanat puutarha

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti