Nyt on erikoinen elämys: Helsingin Senaatintorin vieressä voi yöpyä aitassa

Linda Bergrothin suunnittelema aittakyläinstallaatio Koti, pop up-kauppa Lokal ja TypoCraftHelsinki ’17 -näyttely avautuivat Helsingin ydinkeskustassa. Suomi

Senaatintorin vieressä sijaitsevien Torikortteleiden kulttuurihistoriallisiin ja arkkitehtonisiin helmiin kuuluva Sofiankatu 4 on viimein kaupunkilaisten tutustuttavissa, kun yövyttävä aittakyläinstallaatio Koti, pop up-kauppa Lokal ja TypoCraftHelsinki ’17 -näyttely avautuivat 16.8.

Tässä näyttelytilassa ei tarvitse vain piipahtaa päiväseltään, siellä voi myös viettää yön.

Kuva: Kaapo Kamu

Suomen Pariisin instituutin tilaama ja Linda Bergrothin suunnittelema Koti on suomalaista muotoilua esittelevä aittainstallaatio, jossa yleisö voi majoittua.

Keväällä Koti-projekti oli sata vuorokautta esillä Pariisissa. Siellä se keräsi yöpyjiä ympäri maailmaa ja kaikkiaan 11 000 näyttelyvierasta. Avoimen näyttelyn ohella Koti tarjoaa yleisötilaisuuksia, kuten keskusteluja ja konsertteja. Koti on koettavissa 17.9. asti, ja aittaöitä on vielä vapaana.

Kuva: Jussi Hellsten

Torikortteleista löytyy kuukauden ajan myös suositun design- ja taidekauppa Lokalin pop up sekä TypoCraftHelsinki ’17 -tapahtuman näyttely, jossa nähdään mm. kiinalaistaitelija Panin kalligrafisia tussimaalauksia ja Vote for Number! Numerovaali! -julistesarja.

Kuva: Jussi Hellsten

Lue lisää:

7 x persoonallinen hotelli

Lokal Helsinki: Lokal concept store and art gallery

Ihana Kauniste Shop

Avainsanat Helsinki sisustus

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti