Koe uudistunut Helsinki Design Week

Syyskuun alussa Helsinki täyttyy muotoilusta. Ennätyslaaja muotoilufestivaali Helsinki Design Week tarjoaa 1.-11.9. yli 250 tapahtumaa.

Kahdennentoista kerran järjestettävän Helsinki Design Weekin teemana on Paremmin/Better.  Tänä vuonna festivaali levittäytyy kaduille ja puistoihin, myymälöihin ja gallerioihin. Uutta on mukana paljon. New Market on HDW:n ja Finlaysonin luoma uusien tuotteiden lanseeraus- ja myyntitapahtuma Kaapelitehtaan läheisyydessä, kestosuosikki Design Marketin vieressä. Tuotteet kuratoi muotoilija Sebastian Jansson.

Helsingin ydinkeskustaa värittävä HDW HOP -installaatiosarja esittelee 12 teosta niin koti- kuin ulkomaalaisilta yksittäisiltä muotoilijoilta, kollektiiveilta ja opiskelijoilta. Keskustelusarja Sauna Talks tuo viiden saunan lauteille asiantuntijat ja kaupunkilaiset keskustelemaan muotoilusta. Mukana ovat saunat Lonna, Löyly, Allas, Arla ja Hermanni.

Showroom on Helsinki Design Weekin uusi muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen ammattilaistapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Habitaren kanssa 7.-9.9.2016.

Plastique Fantastique -kollektiivin installaatio täyttää Kolmen sepän aukion.

Plastique Fantastique -kollektiivin installaatio täyttää Kolmen sepän aukion.

Lisätietoa ja tarkempi päiväkohtainen ohjelma: Helsinki Design Week.

 

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti