Ikea-keittiön uusi tyyli

Jos haluat jalostaa Ikean keittiötä, hanki keittiörunko Ikeasta. Ovet, vetimet ja muut lisäosat voti hankkia niihin erikoistuneilta yrityksiltä.

vaaleanpunainen keittiö
Kotimainen Helsingö valmistaa ovia Ikean Method-keittiörunkoon sekä Pax-vaatekaappeihin. Yritys myy myös vetimiä, altaita ja hanoja. Kapean keittiön alakaappeja värittää hillitty vaaleanpunainen. Työtason vastakkaiselle seinälle on koottu kaappeja lattiasta kattoon asti. Verkkokaupasta tilattaviin tuotteisiin voi tutustua showroomilla Helsingissä.

 

sininen keittiö

Ruotsalainen Pickyliving valmistaa myös ovia Ikean keittiö- ja vaatekaappirunkoihin sekä myy tasoja, hanoja ja vetimiä. Lisäksi yritys valmistaa osia Ikean Malm-lipastoihin. Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Pickylivingin showroom löytyy Tukholman keskustasta.

 

vaaleanharmaa keittiö

Superfrontin erikoisuutena ovat pintakuvioidut ovet. Ruotsalainen yritys valmistaa myös ovia Ikean keittiö- ja vaatekaappeihin sekä Bestå-sarjan säilytyskalusteisiin. Mallistosta löytyvät niin vetimet, jalat kuin työtasotkin. Harmaisiin Plus-mallin oviin on yhdistetty messinkiset vetimet ja hana. Tuotteisiin voi käydä tutustumassa Tukholman keskustassa sijaitsevassa showroomissa. Muuten yritys toimii verkkokauppana.

Avainsanat Ikea keittiöt

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti