Helmikuun Deko on ilmestynyt – 3 suosikkiamme uudesta lehdestä!

Helmikuun lehdessä haaveilemme kylpyhuoneremontista, mutta teemme sellaisen myös oikeasta pienessä kerrostalokodin kylpyhuoneessa. Lisäksi tutustumme viherkasvi-ilmiöön intohimoisen harrastajan kotona. Hae lehti ja tutustu!

1 Villiinnymme viherkasveista

Kotien viherkasvitrendi ei ole voinut jäädä huomaamatta. Lehdestä löydät vinkit viherkasvien telineisiin ja tutustut viherkasveista hullaantuneisiin harrastajiin. Saatat yllättyä, että koti voi hyvin näyttää myös viidakolta. Juttu saa sinut pohtimaan, kuinka monta viherkasvia on tarpeeksi.

kaktukset ovat tällä hetkellä trendikkäitä viherkasveja.

Kuva: Susa Junnola/Otavamedia

2 Haaveilua ja konkretiaa kylpyhuoneremontista

Kodin yksi kalleimmista tiloista, kylpyhuone, kannattaa suunnitella kerralla ihanaksi. Annamme lehdessä eväät unelmointiin, mutta tutustumme myös oikeaan kylpyhuoneremonttikohteeseen. Muutos-jutusta selviää, ettei kaikki mene aina, kuten on suunniteltu. Lopputulos palkitsee silti.

Pienen kylpyhuoneen muutos, helmikuun Deko 2018.

Kuva: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Teema-jutussa esittelemme uusimmat materiaalit ja kylpyhuoneen varusteet. Luvassa on harmoniaa, värejä, rakennusteollisuudesta lainattua rosoisuutta ja vanhan uudistamista. Lisäksi ammattilaiset antavat jutussa parhaat vinkkinsä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

kylpyhuoneinspiraatiota helmikuun 2018 Dekossa

Kuva: Agape

3 Inspiroivat kodit

Helmikuussa pääsemme kurkistamaan hyvin erilaisiin koteihin. Sisustussuunnittelija Helena Karihtalan oma koti Helsingissä on klassinen ja harmoninen. Keskustan hälinästä vanhasta talosta uuteen rivitalokotiin muuttanut perhe kertoo elämänmuutoksestaan, ja pariskunta kertoo pitkäaikaisen talounelmansa toteutumisesta Paraisilla.

Sisustuksella irrottelua näemme erityisesti pietarsaarelaisen taiteilijan omakotitalossa ja alusta asti oman maun mukaan tehdyssä tallinnalaisperheen kerrostalokodissa (kuva alla).

Toivomme, että inspiroidut!

tallinnalaisperheen värikäs koti helmikuun 2018 Dekossa.

Kuva: Juta Kübarsepp

Avainsanat sisustus

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti