Heinäkuun upea Deko on ilmestynyt!

Heinäkuun Deko on jälleen muhkea sisustamisen ja rakentamisen erikoispaketti. Lehti sisältää Seinäjoen Asuntomessujen virallisen sisustusluettelon.

236-sivuinen lehti sisältää ihania ideoita kesäkodin sisustamiseen ja esittelee viisi kaunista kotia. Näihin lukeutuu Dekon oma asuntomessukohde Riihi, jonka rakentajat joutuivat kohtaamaan rakennusvaiheessa yllättäviä hankaluuksia, kun heidän vielä keskeneräinen talonsa paloi. Riihen tarinan voit lukea Dekosta.

036DE0716_JPG

Uudet palstamme tarjoavat mukavaa tekemistä ja rutkasti hyötyä: näytämme miten olohuoneen ilmeen saa muutettua taulujen oikeaoppisella ripustuksella ja miten teet itse kauniin vihkoraitapyyhkeen.

082DE0716_JPG

Oletko koskaan ajatellut, että ottaisit sisustussuunnittelijan mukaan asuntokaupoille? Se kannattaa, sillä ammattilainen osaa nähdä asunnon hyvät ja huonot puolet toisin silmin.

074DE0716_JPG

Löydät lehden kääntöpuolelta Asuntomessujen virallisen sisustusluettelon sekä kaikkien sisustettujen kohteiden esittelyt pohjapiirroksineen ja sisustusyritysten yhteystietoineen. Kokosimme lehteen myös messujen parhaat palat.

094DE0716_JPG

001DE0716_liite_JPG

Tämän ja paljon muuta mielenkiintoista löydät heinäkuun Dekosta!

Varmista oman lehtesi saanti ja tilaa Deko kotiin!

 

Avainsanat asuntomessut

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti