Kylpyhuoneeni on ollut valmis jo pitkään, mutta tähän asti se on yhä ollut vailla suihkuseinää. Superpieneen kylpyhuoneeseen ei mahtuisi valtavia ja massiivisia seiniä, eikä seinämä saisi myöskään tehdä tilasta entistä pienemmän tuntuista. Lasiseinä on kuitenkin pakollinen suojaamaan pesukonetta suihkun roiskeilta. Etsin ja tutkin vaihtoehtoja pitkään ja onneksi jaksoinkin odottaa päätöksen kanssa kauemmin – nyt nimittäin kylpyhuonetta koristaa seinämä, joka tekee huoneesta oikeastaan entistä tyylikkäämmän!

Tutustuin melkein vahingossa instagramin kautta Nissinen Design Groupiin, kun pysähdyin ihastelemaan kauniita lasiseiniä eräässä sisustuskuvassa. Pienen tutkinnan jälkeen selvisi, että kyseessä on suomalainen yritys, joka tekee tuotteensa mittatilauksena. Usein simppeleimmissäkin lasiseinissä on valtavia, metallisia kiinnikkeitä pilaamassa tunnelmaa, mutta nämä mustakehyksiset lasiseinät ovat kauniit jokaista yksityiskohtaa myöten. Ikkunaruutumaiset raamit sopivat täydellisesti hieman industrial- ja 60-lukuhenkiseen kylpyhuoneeseen. Kauniin ulkomuotonsa lisäksi lasiseinä on kiinni saranoilla, jotka mahdollistavat seinän kääntämisen, mikä on pienessä kylpyhuoneessa suuri etu. En uskaltanut kylpyhuonetta suunnitellessa haaveillakkaan näin hyvästä lopputuloksesta!

Koko kylpyhuone (ja muukin asunto) esitellään kevään aikana Deko-lehdessä!

SaveSave