Kun remontti edistyy, on hyvä aika etsiä vielä hieman lisäinspiraatiota sisustukseen ja kodin yksityiskohtiin.
Toisaalta inspiroidun hillityistä, klassisista ja rauhallisista kodeista, mutta silti rakastan myös vahvoja värejä ja huomiota herättäviä kokonaisuuksia. Kotini tulee siis toivottavasti olemaan tasapainoinen yhdistelmä näitä molempia.

Ikean uudet trendikuvat ovat superrohkeita ja houkuttelevat kirkkailla väreillään. Ainakin yhdestä asuntoni huoneesta löytyy tätä henkeä, sillä koko huone pattereita ja kaapinovia myöden (kattoa ja lattiaa lukuunottamatta) maalataan yhdellä voimakkaalla värillä. Myös eteiskäytävästä tulee varmasti huomiota herättävä!

Toisaalta taas tämä kaunis, harmooninen tunnelma tuntuu niin omalta. Timberwise, H&M Homen ja Annon kuvissa on ihanan seesteinen fiilis. Tätä rauhaa haluan esimerkiksi makuuhuoneeseen, jonka kuluukin mielestäni olla kodin rauhoittumispaikka. Myös keittiössä pysytellään varmasti näissä murretuissa, luonnonmukaisissa harmaan ja ruskean sävyissä.

Tässä H&M Homen olohuoneessa yhdistyvät monet sisustusunelmani. Sekä tuo peräänkuulutettu hillitty ja harmooninen tunnelma sekä näyttävät ja persoonalliset yksityiskohdat. Vaikka vaaleanpunaisen sävyihin asuntoni tuskin tulee verhoutumaan, saa tästä paljon inspiraatiota! Vihreä samettisohvani sopii tähän tyylilajiin täydellisesti!