Design company Kauniste has a wide range of home textiles and tea towels illustrated by top illustrators. Tell me which of the above you like best and three lucky winners will get a tea towel in the mail for the new year. I will do the draw on December 30th. Good luck!
---
Joulun kunniaksi arvotaan! Kaunisteen keittiöpyyhkeissä on hienoja kuvituksia monelta tunnetulta kuvittajalta ja mallisto karttuu koko ajan. Kerro mikä yllä olevista pyyhkeistä ja kuvituksista on suosikkisi ja voit voittaa omaksesi jonkun ihanista pyyhkeistä. Arvon kolme onnekasta voittajaa uuden vuoden kynnyksellä 30.joulukuuta. Kullekin voittajista lähtee postissa yksi Kaunisteen keittiöpyyhe. Onnea arvontaan!

1. Metsä, Björn Rune Lie
2. Sokeri, Hanna Konola
3. Kalenteri, Sanna Mander
4. Zoo, Matti Pikkujämsä
5. Kuusikko, Hannele Äijälä
6. Kuma, Mirocomachiko
7. Sammal, Jenni Rope
8. Aakkoset, Leena Kisonen
9. Laululinnut, Björn Rune Lie