An odd plant moved to our house as a result of bloggers meeting in September. The plant is called Corokia Cotoneaster or ghost plant and it originates from New Zealand. I don't know if it will survive our dark, long winter but for now it is looking good.
---
Taannoisen blogitapaamisen myötä meille muutti outo kukka. En ole mikään sisäkasvien suuri ystävä tai varsinkaan niiden tunnollinen hoitaja ja siksi olen hieman huolissani tästä yksilöstä. Luin nimittäin netistä että kysymyksessä on Corokia Cotoneaster eli kummituspensas (sopii hyvin näin Halloweenin jälkeen). Upean näköinen pensasmainen kasvi on kotoisin Uudesta-Seelannista ja tarvitsee talvellakin suoraa auringonvaloa.... Niinpä niin, en tiedä mitkä sen mahdollisuudet ovat näillä leveysasteilla ja varsinkin meillä, mutta kaunis se on ainakin. Kiitos Huiskula! (*Blogiyhteistyö)