Meille toimitettiin eilen uusi sänky, ihanaa! Näin yhden yön nukkuneena voin sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen! Meillä oli useampi vuosi sitten moottorisänky, joka osoittautui todella luokattomaksi ja kauppa saatiin purettua. Tämän jälkeen (selkä tietysti kipeänä) päädyimme omaan ratkaisuun, eli teimme eurolavoista sängyn ja ostimme siihen Ikeasta patjat. Tämä ratkaisu palveli meitä useamman vuoden, mutta teimme varmaankin sen yleisen virheen, että siirryimme liian pehmeästä ja muodottomasta sängystä täysin toiseen suuntaan, ehkä liian kovaan ja joustamattomaan sänkyyn. Vaikka sänky pitkään tuntuikin todella hyvltä (muodottoman ja lösähtäneen sängyn jälkeen), eivät patjat ja petari juurikaan antaneet periksi lonkista tai hartioista yms. ja kroppa ei oikein päässyt palautumaan. Lisäksi toki raskaus ja siitä palautuminen on kyllä kolottanut lihaksia, heh 🙂

No mutta harkinnassa oli tosiaan uusi sänky ja satuimme kävelemään Iskun Pop up myymälän ohi, jossa melkein kaikki mallisängyt myytiin huomattavin alennuksin. Valinnan varaa oli vielä hyvin ja päädyimme tähän iskun Unigold Onni -runkopatjasänkyyn. Molemmilla meillä on omat jousijäykkyydet. Minulla L ja miehellä XL.

Toivon nyt hartaasti, että tämä olisi hyvä ja kestävä sänky! Tämä meidän sänky on muuten 180cm leveä, joten jos meidän mini päättää joskus kömpiä meidän viereen öisin, niin hänkin mahtuu hyvin väliin nukkumaan 🙂

 

Makuuhuoneen sisustus ja uusi Iskun Unigold runkosänkyMakuuhuoneen sisustus ja uusi Iskun Unigold runkosänkyMakuuhuoneen sisustus ja uusi Iskun Unigold runkosänkyMakuuhuoneen sisustus ja uusi Iskun Unigold runkosänkyMakuuhuoneen sisustus ja uusi Iskun Unigold runkosänky

 

Nyt pitäisi löytää vielä sopiva ja nätti päiväpeite sänkyyn. Ostin eilen Annon päiväpeiton testiin, mutta se ei oikein toiminut. Laitoinkin instan storyyn kyselyn ”kyllä vai ei” päiväpeitteelle ja ei se kyllä muitakaan vakuuttanut 🙂

Täytyy tutkailla esimerkiksi H&M Homen mallisto livenä, koska ainakin netissä bongailin tosi kivoja peitteitä. Tästäpä lisää myöhemmin!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com