Ajattelin, että olisi mukava tehdä vauvalle mobile pinnasängyn yläpuolella, ja päädyin netissä surffailun jälkeen Pilkkeitä -blogin inspiroimana ihanaan elefantti -mobileen. Minun versioni on hieman erilainen, mutta idea on kuitenkin sama.

Ostin Finlaysonilta elefantti-kangasta ja leikkasin siitä elefanttien ääriviivat ja ompelin ne yhteen. Tämän jälkeen täytin fantit vanulla ja ripustin ne läpinäkyvällä siimalla askarteluliikkestä ostamaani renkaaseen. Väliin pujotin muutaman helmen tuomaan lisäilmettä.

 

diy mobile vauvallediy mobile vauvalle diy mobile vauvalle

 

Itse surautin elefantit ompelukoneella yhteen ja jätin niihen pienen välin, jotta sain ne käännettyä oikein päin. Tuosta välistä pystyy lisäämään vielä helposti täytteet elefanttien sisään. Lopuksi ompelin aukot käsin kiinni. Kannattaa muuten pujottaa tuo valitsemasi naru tai siima elefantin sisälle ennen aukon kiinni ompelua, jolloin narunpää jää elefantin sisälle piiloon.

 

diy mobile vauvalle diy mobile vauvalle

 

Tilasin Noshilta muuten tuollaisen kauniin peiton/kapalon, jossa on ihana huppu. Tuo menee niin vaunuissa, sängyssä kuin vaikka maton päällä suojana.

 

diy mobile vauvallediy mobile vauvalle

 

Väkertelin neljä täytettyä elefanttia, joista kolme meni tuohon pinnasängyn mobileen. Yhden säästin kylppäriin, jossa on Rätt Starti:in elefantti-hoitoalusta. Laitan siis yhden elefantin sinne roikkumaan, niin on jotain mitä sielläkin katsella, heh! Kuvaa kylppärin hoitotilasta myöskin siis tulossa. Postauksessa ”DIY: Vauvan hoitopöytä lipaston päälle” voi käydä katsomassa miltä näyttää vauvanhuoneen hoitopöytä.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest