ruokailutila1

 

Kuten edellisessä postauksessa lupasin, on nyt vuorossa kuvia ruokailutilan muutoksesta. Tämä olohuoneen pitkä seinä ulottuu siis ihan tänne toiseen päähän asuntoa, ja näin ollen ruokailutila sai myös uuden seinäpinnan. Tästä pääset suoraan katsomaan olohuoneen ’ennen ja jälkeen -kuvat’, josta hahmottuu hyvin uusi seinän sävy verrattuna vanhaan.

Ruokailutila raikastui uuden maalipinnan myötä melkoisesti, sillä täällä kun ei ole ikkunoita, niin luonnonvaloa ei tänne ihan kauheasti pääse. Harmittelin pitkään sitä, että vanha seinäpinta oli melkoisen tumma, varsinkin talviaikaan. Siksipä tämä uusi kylmempi/vaaleampi/raikkaampi harmaa sopii tänne nurkkaukseen täydellisesti. Tästä voit käydä katsomassa miltä ruokailutila näytti vanhalla maalipinnalla.

Testasin ruokailutilan seinään myös helppoa DIY kasvitaidetta 🙂 Inspiraation sain ruotsalaisesta Leva & Bo -sisustuslehdestä, jossa yhteen asuntoon oli tehty tällainen seinä ruokailutilan ylle. Keräsin koiran ulkoilutus reissulta saniaisia ja teippasin ne washiteipillä seinään. Ihan hauskan näköiset nuo ”kasvitaulut”! Concrete-maalisävy ja vihreät viherkasvit ovat kyllä aika makea yhdistelmä! Seinällä voisi olla myös esimerkiksi eukalyptuksen oksia ym. Testasin myös olohuoneen puolella samaa ideaa, ja myös sinne sopisi vaikka tällainen yhdestä lehdestä tehty yksinkertainen ”kasvitaulu”. Ihan kauhean kauan nuo saniaiset eivät fressinä pysy, joten ehkä pitää siis testata tätä uudemman kerran jollain toisella kasvilla :))

 

ruokailutila5

ruokailutila3

ruokailutila2

ruokailutila6

 

Kählerin maljakossa olevat kukat ovat myös samaiselta koiran ulkoilutus lenkiltä, heh! Eli ihan koiranputki on kyseessä :)) Mutta näyttää kyllä kivalta ja herkältä tuossa maljakossa <3

 

Lisää sisustusinpiraatiota löytyy täältä: instagram // facebook // pinterest // styleroom