string pocket

 

Tykkään kovasti hyllyistä sisustuksessa, ja meiltä löytyykin niitä kotoa 4 kappaletta. Yksi niistä on tämä musta string pocket-hylly, jossa on pleksimuovit sivuilla. Vierashuoneesta löytyy taas perinteisempi valkoinen malli, mutta myös tämä modernimpi on kovasti mieleen. Olen pitänyt olohuoneen string pocketin asetelman aika pelkistettynä, sillä meiltähän löytyy täältä aika paljon kaikenlaisia yksityiskohtia ympäri olohuonetta. Liikaa sälää ei siis saa olla, mutta jotain pientä kuitenkin.

 

string pocket

 

Söpöt ruutu ruukut on Madam Stoltzin ja ostin ne keväällä Dom Domista. Mielestäni kaktukset sopii noihin todella kivasti. Miniviherkasvi on ostettu kukkakaupasta ihan ruukkuineen päivineen, ja se on kyllä viihtynyt todella hyvin tuossa hieman varjoisassa paikassa.

 

string pocket

string pocket

 

Tämä pocket-hylly on siis melko viherkasvi painotteinen, mutta toisaalta nythän on trendikästä sijoittaa useampi viherkasvi samaan tilaan 🙂 Välttämättä ei siis tarvitse hankkia suurta viherkasvi pöytää ym. vaan myös tällainen pikku hylly ajaa asian oikein kätevästi!

 

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com