olohuone matto

 

Tadaa! Olohuoneeseen uusi saapunut uusi matto! Otsikko on hieman harhaanjohtava, sillä maton osto ei todellakaan ollut suunnitelmissa, mutta tuolla kuvassa näkyvällä pikku kaverilla oli aika paljon osuutta asiaan. Currolla oli hammaskiven poisto viime viikolla, ja seuraavana päivänä oli vatsa sitten melkoisen sekaisin. Työpäivän aikana oli sitten tapahtunut kauhea kakkakatastrofi ja ainoa vaihtoehto oli heittää vanha matto suoraan roskiin. No eipä siinä mitään, sillä mattoihin en ole koskaan rahallisesti paljon satsannut, juurikin tuollaisten vahinkojen takia.

Kävin seuraavana päivänä tsekkaamassa josko Anttilassa olisi jotain kivoja mattoja. Päätin testata jotain ihan muuta, ja otin testiin tällaisen persialaistyylisen maton. Matto näytti todella kivalta olohuoneessa, joten se saikin sitten jäädä siihen. Hintaa matolle jäi 48,90€, sillä Anttilassa sattui olemaan kaikki matot -30%. Päätin laittaa maton nyt ihan keskelle olohuonetta, tuon sohvapöydän alle. Ennenhän minulla oli matto puoliksi sohvan alla, mutta nyt päätin kokeilla tällaista perinteistä ratkaisua.

 

olohuone matto

 

Maton tekstuuri näyttää aina vähän erilaiselta riippuen mistä suunnasta sitä katsoo. Pinta on tuollaista aika eläväistä. Pidän kuitenkin kovasti siitä, että matto on sävyltään vaalea mutta vivahteeltaan harmaa. Myös marokkolainen rahi sopii todella hyvin maton kaveriksi! Matto ei muuten paina mitään, vaan on ihan ultrakevyt! Helppo siis kantaa ulos ja puistella. Plussaa tästä!

 

olohuone matto

olohuone matto

 

Hempeä roosan sävyinen ( tai olisiko tämä oikeastaan nyt sitä trendikästä ruusukvartsin sävyä 🙂 ) on myös uusi. Sekin löytyi alesta viidellä eurolla!

 

olohuone matto

olohuone matto

olohuone matto

 

Mielestäni aika onnistunut valinta, vai mitä!