Follow my blog with Bloglovin

 

kuvataide

 

Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu! Täällä oli ainakin! Tässä vähän tunnelmia minun viikonlopustani 🙂 Piipahdin lauantaina Teurastamon Kellohallissa Graphic Design Spring Sales-myyjäisissä, jossa oli tarjolla kaunista kuvataidetta ja printtiä. Kevätmyyjäiset olivat osa Aalto-yliopiston Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelman Spring Steam 2016-festivaalia, joka järjestettiin yhteistyössä Grafian ja Kuvittajat ry:n kanssa. Lisäksi Kellohalliin oli tehty näyttely ”I used to be a graphic designer”, joka muuten vilahtaa tuossa alla olevassa kuvassa.

Näytteillä oli todella kauniita postereita, kortteja ym. Itse nappasin mukaan Johanna Lummen kettujulisteen, joka yllä olevassa kuvassa näkyykin. Ihanan pirteitä printtejä! Sopii hyvin vaikka lastenhuoneeseen!

 

kuvataide

kuvataide

ravintolapäivä

 

Kuvataiteen jälkeen siirryimme Karhupuistoon viettämään ravintolapäivää. Taisin maistaa kolmea eri herkkua, joista suosikiksi ylsi perulainen sämpylä/hamppari. Aivan ihanan suussa sulavaa! Toinen juttu mistä innostuin, oli inkivääri-sitruunamehu. Niin hyvää! Täytyy etsiä itselle resepti, jotta sitä voisi kotonakin testata.

Tällaista ohjelmaa siis täällä! Nyt taas kohti tätä viikkoa ja tulevaa viikonloppua :)) Kannattaa muuten seurata Hurmaavan valkeaa-blogia myös facebookissa ja instagramissa, sillä vinkkailen näitä tapahtumia ym. juttuja heti ensimmäisenä sinne! Näin ei mene kivat tapahtumat ohi 🙂

Lisäksi voit seurata blogiani Bloglovinissa! Klikkaile vain alla olevaa linkkiä 🙂

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla