Eurolava-tuunaukset ovat olleet nyt jonkin aikaa pinnalla sisustuksessa, ja tietenkin minulta löytyy myös oma eurolava. Meillä eurolava on toiminut olohuoneen pöytänä jo kolmisen vuotta, ja pikkuisen alkaa jo tuntua siltä, että jotain uutta voisi keksi. Kuvia eurolavapöydästä olohuoneessa löytyy esimerkiksi tästä blogipostauksesta.

Itse tekemäämme lavaa en tietenkään halua hävittää, vaan mietin sille toisenlaista käyttötarkoitusta. Niinpä stailasin olohuoneeseen nurkkauksen, johon eurolavatuoli voisi sopia. Mielestäni tämä näyttää oikein kivalta ja kutsuvalta nojatuolilta! Pehmuste on lainattu parvekkeen nojatuolista, ja tyynyt taas parvekkeen sohvaryhmän ympäriltä. Aika hauska ja helppo lopputulos 🙂

 

eurolavatuoli

eurolavatuoli

eurolavatuoli

 

Punottuja koreja saa muuten todella edullisesti Vantaalla olevasta Anttila Outletista. Kokoja oli tuo minun kuvissa näkyvä pieni kori, ja siitä vielä suurempi versio. Japaninvaahtera pääsi taas stailauskuviin mukaan, sillä se on vaan niin upea :))

 

eurolavatuolieurolavatuoli

eurolavatuoli

 

Aika kivan näköinen, vai mitä! Toistaiseksi lava toimittaa taas olohuoneen pöydän virkaa, mutta jossain vaiheessa siihen varmasti tulee muutos.

Oikein mukavaa viikonloppua!