eero aarnio upo

 

Kirjoittelin tässä Rovaniemen reissu jutussa näistä Eero Aarnion Upo-tuoleista, jotka löysin Rovaniemen kirpparilta. Silloin jouduin jättämään tuolit Rovaniemelle, sillä en saanut kuskattua niitä lentokoneeseen, mutta nyt muutaman mutkan kautta tuolit ovat vihdoin täällä! Testasin yhtä tuolia makuuhuoneen nurkkaan, ja ihan kauniisti se siihen sopikin. Minusta on kätevää, että makkarissa on jokin tuoli tai taso, johon vaatteet voi hetkeksi laskea. Upo-tuoli ei kauhean suurta tilaa vie, joten se sopi oikein nätisti lipaston viereen.

Tuoleille jäi hintaa vaivaiset 14€/kappale, joten olen kyllä todella tyytyväinen tähän kirppislöytöön! Minulta löytyy näitä siis kaksi kappaletta ja kaveriltani kolme.

 

eero aarnio upo-tuoli

 

Edellisessä postauksessa kerroinkin tuosta uudesta Japaninvaahterasta, jonka ostin kukkakauppa reissullani. Kasvin varsinainen paikka ei ole makuuhuoneessa vaan ulkona, mutta kokeilin sitä ihan stailauksen merkeissä makkariin. Japaninvaahtera sopii kyllä väriensä puolesta loistavasti yhteen Upo-tuolien kanssa.

 

eero aarnio upo-tuoli

 

Hymyilevä nalle on muuten Tellkiddon 🙂 Juliste näytti niin lempeän näköiseltä, joten oli pakko napata se kaupasta mukaan. Niin söpö!

eero aarnio upo-tuoli

eero aarnio upo-tuoli

upotuoli

 

Vaikka tuoli nyt kivalta näyttääkin makkarissa, niin ajattelinkin kuitenkin laittaa tuolit parvekkeelle. Tarkoituksena olisi hieman uudistaa parvekkeen sisustusta keveämmäksi. Ja nyt tulee paljastu 🙂 Ajattelin maalauttaa tuolit valkoiseksi, kääk! Saattaa olla ihan hullu idea, mutta laitoin jo autojenmaalaukseen erikoistuneeseen yritykseen yhteyttä, jos he pystyisivät toteuttamaan ajatukseni tuolien värin vaihdosta. Katsotaan miten käy! Tähän asiaan siis tullaan varmasti vielä palaamaan 🙂

 

Kivaa alkavaa viikkoa!