puutarha

Tästä ihanasta puutarhasta on pakko vinkata myös tänne blogiin, sillä tämä paikka osaa kyllä ihastuttaa. Kyseessä on siis Viherpaja Vantaalla, jossa piipahdin kukkaostoksilla tässä parisen viikkoa sitten. Silloin oli vielä aika viileät ilmat, joten oli ihana unohtua tänne viherkasvien ja kukkien mereen 🙂 Tämä paikka oli todella suuri ja ihasteltavaa oli paljon.

Alhaalla on kuva Japaninvaahterasta, joka nyt löytyy myös meiltä. Taisin törmätä tähän ensimmäistä kertaa viime vuoden asuntomessuilla, ja nyt sitten päädyin ihan ostopäätökseen. Olin kuvitellut tämän olevan sisäkasvi, mutta myyjä tietenkin opasti sen kuuluvan ulos. Onneksi tämä viihtyy myös lasitetulla parvekkeella, joten siellä se nyt asustaa! Toivottavasti saan sen kestämään hyvin. Tykkään niin kovasti noista lehtien sävystä, ihanat!

 

puutarha

puutarha

puutarha

Vink vink teille jotka etsitte isoja kaktuksia! Täällä niitä oli myynnissä, ja mielestäni vielä ihan kohtuuhintaisesti. Kannataa käydä kurkkaamassa, sillä nythän nuo kaktukset ovat se ”sisustuksen juttu”,heh!

puutarha

Toinen aivan ihastuttava paikka tuolla Viherpajassa oli Japanilainen puutarha. Aivan ihana! Tämän putarhan pystyy kivasti kiertämään, ja pikku lammesta löytyy kaloja :)) Lapset tykkää tästä aivan varmasti. Täällä ihan unohtuu kaikesta muusta! Todella rauhoittava paikka.

puutarha

puutarha

kalat

puutarha

puutarha

puutarha

Tälläisen puutarhaelämyksen saa siis Vantaalla. Ei kovin monessa paikkaa roiku kristallikruunut katosta 🙂