mak2.jpg

Tykkään kovasti Vitran sisustustuotteista, ja minulta löytyy heidän tuotannostaan Eamesin RAR-keinutuoli ja muutama muu pienempi sisustustuote. Minusta on kiva, että Vitralta löytyy tuotteita hieman jokaisen budjettiin, ihan postikorteista huonekaluihin. Viimeisin ostokseni onkin juurikin tuo postikortti, jonka laitoin makuuhuoneen hyllylle. Ostin sen uudesta Artekin myymälästä, josta löytyy muuten suht paljon Vitran piensisustustuotteita. Makuuhuoneen hyllyn ilme on muutenkin melko värikäs. Minusta on kiva, että hyllyillä on jotain muutakin kuin pelkkiä kirjoja, sillä se tekee hyllystä hieman kevyemmän ja ilmavamman näköisen. Meillä muuten luetaan Remestä, Läckbergejä ja urheiluelämänkertoja 🙂

mak6.jpg

Alahyllyltä löytyy lisäksi Vitran Toolbox, joka on ollut hieman paikkaa vailla. Ihan kivalta se kuitenkin näyttää tuossa hyllyllä, joten toistaiseksi se saa olla nyt siinä. Maljakko on kirpparilta, ja se antaa myös kivasti väriä sisustukseen.

mak3.jpg

mak4.jpg

mak5.jpg

Hylly on muuten Ikean Gällö, jota ei ilmeisesti enää tehdä. Harmi juttu, sillä tuo on yksi lemppari hyllyistäni. Muistuttaa vähän String Pockettia, mutta on huomattavasti kookkaampi. Tämä lähtee ehdottomasti matkaan jos joskus muutetaan :))

Rentouttavaa sunnuntaita!