image.jpeg

Terveiset Tallinnasta! Päätimme lähteä miehen kanssa minilomalle johonkin lähelle, ja mikäs sen helpompi paikka kuin Tallinna! Reissulta lähdimme hakemaan hyvää ruokaa ja shoppailua, eli perussettiä 😀 En ollut aikaisemmin käynyt Kaks Kokka -ravintolassa, joten sehän oli pakko käydä testaamassa. Menimme ravintolaa lounasaikaan ja söimme ihan mielettömän hyvän lounasannoksen, vaivaiseen kuuden euron hintaan! Vinkiksi on sanottava, että kannattaa kysyä tarjoilijalta erikseen lounasvaihtoehto, sillä muuten sitä ei mainita… Joka tapauksessa, suosittelen lämpimästi.

Loppu päivä meni shoppailen ja käväisimme myös Rocca Al Maressa, joka nyt oli pienoinen pettymys. Jotenkin muistelin, että kauppakeskus olisi ollut jotenkin laajempi ja että siellä olisi ollut parempia kauppoja.. Minun kiinnostuksen kohteeksi valikoituivat lähinnä vain kyllä koruliikkeet, sillä yritin etsiä tulevaa vihkisormusta :DD Haha, koitin varmaan 50 eri sormusta, mutta ihan täysillä en syttynyt oikeen mistään. Yksi potentiaalinen ehdokas kuitenkin löytyi vanhasta kaupungista, joten jos Suomesta ei löydy hyvää, niin lähden hakemaan sormuksen sitten sieltä 🙂 Kyseisessä pikku koruliikkeessä koruseppä valmistaa sormuksen parissa tunnissa asiakkaan mittojen mukaan, sillä häneltä löytyy sormusmallit valmiiksi ja hän vain upottaa kivet niihin erikseen. Tämä nyt siis oli ainoa potentiaalinen vaihtoehto, mutta pakko vielä harkita ostosta ennen kuin tekee päätöksen. Onneksi Tallinna on niin lähellä!

image.jpeg

Söimme iltadinnerin tutussa Rataskaevu -ravintolassa, joka taitaa olla Tripadvisorissa ihan ykköspaikalla. Olemme käyneet täällä kerran aikaisemmin ja ruoka ka, sekä palvelu on ollut erinomaista. Erityisesti palveluun täällä kiinnitetään erityisen paljon huomiota! Täällä tuntee kyllä olonsa tervetulleeksi. Tällä kertaa meillä ei ollut pöytävarausta (suosittelen sen kyllä ehdottomasti tekemään), mutta onnistuimme nappaamaan viimeisen vapaan pöydän. Söimme alkuruoan, pääruoan ja jälkkärit ja olihan se taas hyvää! Hintataso ravintolassa on enemmänkin kuin kohtuullinen! Ja jos mietitte miksi ravintolassa on noin tyhjän näköistä, niin olimme lopulta viimeiset asiakkaat koko paikassa, hahah 😀

Seuraavana päivänä kiertelimme kaupungilla ja nautimme aurinkoisesta säästä. Tarkoituksena oli taas testata jokin kiva rafla, mutta silmiin pisti Barcelonasta tuttu Wok to walk -pikaruoka ravintola, joten hyvien muistojen saattelemana päädyimme sitten tänne. No tietenkään sitä samaa fiilistä ja ruokaelämystä ei tullut, joten pienoinen pettymyshän se oli. Taisi siis olla enemmänkin niin, että itse Barcelonalla ja sen hetkisellä tilanteella ja fiiliksellä oli enemmän painoarvoa kuin itse ruualla 🙂 Mutta siis ei tuolla mitään huonoa ruokaa ole! Ihan hyvin tuolta voi illalla napata wokkikupin hotelliin matkaan, haha!

image.jpeg

Kivaa tulevaa viikonloppua kaikille!