Löysin pari kivaa sisustusjuttua tämän talven alennusmyynneistä, ja ajattelin kuvata ne myös tänne blogin puolelle. Instagramissa vilahtikin jo uusi kultainen Tom Dixonin Etch-kynttelikkö, joka löytyi Stockalta -60% alesta! Vielä eilen näin Jumbon Stockmannilla samaista kynttelikköä kuparin sävyisenä, vink vink!

image.jpg

Toinen ale-ihanuus on Vitran Toolbox, jonka ostin Artekin muuttomyynnistä. Sen paikka löytyy nyt makuuhuoneen hyllykön päältä, mutta toki sille löytyisi monta muutakin paikkaa, kuten vaikka eteisesen hyllykön päältä. Loistava säilytysratkaisu vaikka avaimille!

image.jpg

image.jpg

En voinut vastustaa Hayn ihanaa sulkakynää, joten nappasin sen mukaani viimeisimmältä kaupunkireissulta. Tämä oli niin söpö! Nyt se siis koristaa  työtilaa työpöydän päällä, ja on siis ihan käyttökelpoinen kynä 🙂

image.jpg

image.jpg

Tällaisia sisustusuutuuksia siis tällä kertaa! Kivaa viikkoa <3