image.jpeg

Jokos olette käyneet katsastamassa uuden Artekin? Minä olen ja olihan se kerrassaan upea! Kerroin tässä postauksessa Artekin 2nd Cycle myymälästä, joka sijaitsee Pikku Roballa ja tällä samaisella reissulla kävin katsastamassa myös uuden Artekin. Artek muutti siis Keskuskadulle, Stockaa vastapäätä ja uskon, että täällä tulee piipahdettua varmasti useammin kuin mitä Espan vanhassa myymälässä. Tässä taas tulee esille tämä sijainti sijainti sijainti :))

Mutta tässäpäs kuvia tästä inspiroivasta myymälästä! Täytyy sanoa, että jo sisääntuloaula on vaikuttava. Sisääntulon jälkeen avautuu avara ja valoisa tila, jossa huonekalut ja pienemmät käyttöesineet ovat kauniisti esillä.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Tykkäsin kovasti siitä miten pientavarat olivat laitettu esille. Ne olivat helposti keskeisella paikalla liiketilan keskellä, jolloin asiakas helposti hakeutuu hypistelemään kauniita ihanuuksia. Erittäin toimivaa ja houkuttelevaa!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Vitran pientavarat olivat kätevästi String -hyllyjärjestelmässä. Tästä tuli itsekin poimittua kaunis kortti kotiinviemisiksi. Kortit olivat myös varsin edullisia mielestäni!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Itse rakennus on kyllä ihastuttava! Ihania yksityiskohtia <3

image.jpeg

image.jpeg

Yläkerrasta löytyy lisää huonekaluja ja Kirjakioski, jossa voi inspiroitua kirjoista ja lehdistä sen omassa nurkkauksessa.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan myymälään, ihan vaikka vain ihastelemaan! Jos kiinnostuit Artekin 2nd Cycle myymälästä, niin tästä voit käydä kurkkaamassa mistä oikein on kyse 🙂

Toinen must go tapahtuma on Designmuseon järjestämä Eero Aarnion muotoiluun ja tuotantoajatteluun perustuva näyttely. Tämä näyttely on avoinna aina 25.9 saakka.

Lisäksi vinkkaan vielä 14.4 järjestettävästä Late Night Shopping -tapahtumasta. Lisätietoa löytyy täältä. Myös Artek järjestää Late Night Shopping -illan kello 18-20. Tuollakin olisi kuva päästä käväisemään.

Ihanaa alkuviikko kaikille!