KESKIVIIKKO

image.jpeg

Niin ne taas on Hullarit täällä, jee! Itse tunnustan keltaista väriä ja myönnän olevani kunnon Hullut Päivät -fliistelijä 😀 Keräsin näihin kollaaseihin Hullareiden kiinnostavimmat sisustustuotteet päivien mukaan. Kaikkea kivaa tuolla taas olisi tarjolla!

image.jpeg

image.jpeg

Keskiviikkona olisi ihana Artemiden seinävalaisin, mutta taitaapi olla niin, että tässä kodissa on jo ihan tarpeeksi valaisimia 🙂 Aina kuitenki saa haaveilla ja ihailla kuvia, heh! Bongasin keskiviikolta myös nuo Everyday Designin Helsinki XL-telineen, joka muuten jo löytyy minulta. Iso teline ja siihen kuuluva säilytyskassi ovat muuten todella toimivia systeemi esimerkiksi tyhjien pullojen säilytykseen. Tästä voit käydä kurkkaamassa kuvia minun ratkaisustani.

image.jpeg

TORSTAI

image.jpeg

Voihan Masters-tuoli!!! Tämä olisi kyllä ihana myös omaan kotiin. Nyt taitaa kyllä vaan olla tämän kodin tuolikiintiö jo täytetty, heh!

image.jpeg

PERJANTAI

image.jpeg

LAUANTAI

image.jpeg

Ajattelin hankkia itselleni tuon Be&Livin One-maljakon. Se on niin siro ja kaunis <3 Olen miettinyt tuota jo jonkin aikaa, ja nyt se sitten sopivasti löytyykin Hulluilta Päiviltä. Ostoskoriin siis!

SUNNUNTAI

image.jpeg

Ferm Livingin säilytyskorit ovat ihanat! Varsinkin tuo Grid-kuosi. Nämä toimisivat nätisti niin lelujen säilytykseen, kuin vaikka kylppärin säilytyskoreiksi!

Huomenna siis startataan! Ei muuta kuin hulluttelemaan :)))