maljakko1.jpg

Ah! Niin esteettistä 😀 Kählerin Omaggio kyllä tekee sen kuville! Tuo maljakko on vaan niin kaunis!! Ja nyt vihdoin tästäkin kodista löytyy tämä kaunokainen <3 Tykkään niin kovasti noista hopeareunuksista, jotka muuten on käsinmaalattuja näihin Kählerin maljakoihin.

Viime joulun tienoilla ostin kaksi pientä Kählerin maljakkoa, jotka ovat mustaraidallisia, mutta onhan tämä suurempi vaasi vaan niin paljon näyttävämpi! Kyllä tälle kelpaa ihan oman postauksen tehdä <3

makuuhuone2.jpg

makuuhuone.jpg

Minulla oli tänään kotona ”kuvauspäivä”, eli kuvailin useamman jutun valmiiksi, jotka sitten laitan myöhemmin tänne blogiin. Olen tykästynyt kovasti tekemään stailauksia kotona, ja tämäkin postaus ja tavarat ovat mietitty tätä juttua varten. Leikittelemällä sisustuksen kanssa löytää vahingossa uusia ratkaisuja, jotka saattavat päätyi lopulta kodin ”oikeaan” sisustukseen. Näin kävi itse asiassa tänään, kun siirtelin olohuoneen eurolavaa kuvausten merkeissä, ja mietin sille uutta käyttötaroitusta… Siitä lisää myöhemmin 🙂

Normann Copenhagenin Block-pöytä on yksi sisustuslemppareistani. Niin helppo liikutella ja monikäyttöinen! Block-pöydän alatasolla on TineK home – kirja, jossa on aivan ihania sisustuskuvia. Miljööt ja sisustusratkaisut tukevat Tine K:n tyyliä, ja tuoteet ja tekstiilit kirjassa ovat tietenkin malliston omia.

sisustuskirja.jpg

Nudet Clarksin korkkarit ovat muuten minun tulevat hääkenkäni! Tai no, ellei mieli muutu 🙂 Halusin kengät, joita voisi käyttää myös häiden jälkeen, ja tuo nude väri sopii myös todella kauniisti pitsihääpukuni kanssa. Tosin eiväthän ne juurikaan sieltä näy, mutta saattavathan ne joissain tilanteissa puvun alta vilahtaa.

kengät.jpg

makuuhuone1.jpg

korut.jpg

kengät1.jpg

kukat.jpg

Tällaisia tunnelmia meillä tänään. Nyt ajattelin lähteä Curron kanssa lenkille, ja sitten koristella ruokailutilaa vähän vapputunnelmaa. Ostin kaupasta ilmapalloja ja serpentiiniä, joten jos jotain pientä väkertäisi tuohon keittiön pöydän kattovalaisimeen, heh! Laitan kotoa muutaman vappukuvan myös tänne blogiin, stay tuned!