image.jpeg

image.jpeg

Nämä kuvat ovat eiliseltä shoppailureissulta. Kävimme kaverin kanssa tutustumassa ihanaan Relove -second hand-putiikkiin, joka on avattu ihan Töölöntorin kupeeseen. Relovessa kävi eilen vilske, sillä paikka oli ensimmäsitä päivää auki. Tykkäsin kovasti paikan tunnelmasta, sillä se oli kaikkea muuta kuin tunkkainen, sotkuinen ja sekava kirpputori :DD Kaunis ja kompakti liiketila oli sisustettu kauniisti ja myynnissä oli myös uusia tuotteita second hand -tuotteiden rinnalla. Muun muassa pöydiltä löytyi paljon kivoja sisustustavaroita ja tekstiilejä.

image.jpeg

Lisäksi Relovesta löytyy hurmaava pieni kahvila, joka tarjoilee herkkuja shoppailun lomassa. Täytyy kyllä sanoa, että toivon kaikkea hyvää tälle uudelle liikeidealle. Tai eihän kirpparit ja second hand -putiikit sinänsä ole uusi juttu, mutta Relove onkin päivitetty ja freesattu versio kaupunkikirpparista.

image.jpeg

Minulla tarttui matkaan kaunis harmaa paita, sekä ohutta kangasta oleva jakku. Näille tuli hintaa yhteensä 10€. Ei paha! Osa tuotteista oli mielestäni ehkä hieman ylihinnoiteltuja, mutta niinhän se saattaa joskus kirpparilla olla 😀

Ihanaa viikonloppua  <3 <3