image.jpg

Olen yrittänyt luoda kotiin hieman pääsiäistunnelmaa, ja hainkin viimeisellä koiran ulkoilutusreissulla muutaman pajunkissan maljakkoon. Tässä ja tässä postauksessa on pari aikasempaa pääsiäispostausta, jos haluaa käydä kurkkaamassa ruokailutilan pääsiäislookkia 🙂 Sen kummempia pääsiäiskoristeita en ole ostanut, ainostaan virpojille söpöt pääsiäispupupussit ja eri värisiä pieniä koristemunia. Valkoiset pääsiäismunat laitoin pajunkissoihin roikkumaan. Pajunkissat ja maljakko sopivat kyllä kivasti tuohon hyllyn päälle! Munat ostin Tigerista parilla eurolla, joten kovin suuresta investoinnista ei ollut kyse.

image.jpg

image.jpg

Lisäksi olen tehnyt yhden nopean DIY askartelun liittyen pääsiäiskoristeisiin. Koitan saada kuvat perjantaihin mennessä tänne 🙂 Rauhallista pääsiäistä <3