image.jpeg

En tiedä miten tässä taas näin kävi, mutta onnistuin taas hankkimaan pari tuolia (ihan kuin yhdellekään olisi enää tilaa, haha)! Lähdimme kaverin kanssa kiertelemään Rovaniemen kirppareita, ja en kyllä olisi uskonut, että omistan sen reissun jälkeen kaksi kappaletta Eerno Aarnion UPO-tuoleja! Tuolit ovat siis Aarnion 1975 suunnittelemat muovituolit, ja onnekseni löytämäni tuolit olivat melkolailla hyvässä kunnossa, lukuunottamatta tuolien jaloissa näkyviä maalitahroja. Onneksi tahrat lähtivät suhteellisen helposti pesulla pois.

Tässä oli kyllä taas jokin kohtalo pelissä, sillä olin ostanut lentokoneeseen lukemiseksi uusimman Plaza-lehden, ja bongasin jutun upeasta Tulholmalaisesta kodista. Jutussa oli kuva kodin kauniista ruokailu-/työhuonetilasta, jonka pöytää koristivat neljä kappaletta punaisia UPO-tuoleja. Kodin emäntä oli ihastunut kovasti juurikin näihin tuoleihin, ja oli lopulta hankkinut ne  Bukowskis Marketista. No enköhän minä kiertele Rovaniemen Vintikki-kirpparia, ja bongaa 5 kappaletta näitä samaisia tuoleja, mutta ruskeana! Kolme tuolia meni kaverille ja kaksi tulee meille. Yhdelle tuolille jäi tinkauksen jälkeen hintaa 14€!

image.jpeg

Olen todella tyytyväinen näihin tuolikaveruksiin! Nyt pitäisi keksiä, miten saan tuotua tuolit lentokoneessa kotiin, haha! Onneksi tuon selkänojan ja jalat saa irrotettua, joten ajattelin ne jollain keinolla saadaa johonkin kassiin tungettua.

Suunnittelin, että laittaisin tuolit parvekkeelle, sillä minun on ollut tarkoitus korvata parvekkeen iso tuoli jollain sirommalla ratkaisulla. Mutta katsotaan nyt mitä loppujen lopuksi keksin! Nyt täytyy aloittaa pakkausoperaatio :DD