image.jpg

Olen kovasti tykästynyt kultaiseen Tom Dixonin Etchiini, ja testailinkin sitä yksi päivä kotimme eri kulmiin. Ei muuta kuin kamera esiin, ja tältä Etchi näytti siellä sun täällä! Kokeilin sille paikkaa ensimmäiseksi mustan String pocketin päälle, ja kyllähän se toimi! Musta – harmaa – kulta, toimiva matchi!

image.jpg

Toissa päiväisessä postauksessa Etchi vilahtikin jo makkarin hyllyn päällä ja tällä hetkelläkin se on siellä. Kartellin keltainen valaisin sai nyt kaverikseen jotain saman sävyistä. Ihana yhdistelmä tämäkin!

image.jpg

image.jpg

Entäs taas Phrena ja Etch? Aika toimiva tämäkin! Kultaiset lampunjalat ja kultainen kynttelikkö sopivat kauniisti yhteen, ilman että vaikutelma on liian bling.

image.jpg

Lopuksi testasin Etchille paikkaa tv-tason päälle, Iittalan Aitio lokerikkoon. Ihan ok ratkaisu myös tämä, mutta vähän kynttelikkö jää lokeron reunojen varjoon. Tämä on jännä juttu miten niin tykästyinkin tähän kultaiseen sävyyn, sillä vielä muutama viikko sitten olin sitä mieltä, että kultainen Etch on jotenkin hankalan värinen, mutta niin se mieli vaan vaihtuu! Ja sisustusasioissa saakin vaihtua 😀 Nyt alan olla jo vahvasti sillä linjalla, että olkkarin seinä tullaan maalaamaan asteen vaaleammaksi. Tätä olen jo nyt sen verran kauan mielessä pyöritellyt, ja olen edelleen samaa mieltä, joten kohta lähtään maalikaupoille!

image.jpg

Nyt lähdemme juhlimaan kummipojan 3-vuotissynttäreitä, joten kivaa sunnuntaita kaikille!