image.jpg

Siinä se kaunokainen nyt on <3 <3 Eli minun kaunis hääpukuni. Kuten tuossa jo joulukuussa kirjoittelin, on vuosi 2016 tapahtumarikasta aikaa ja vuoden kohokohta koittaa tulevana kesänä! Häitä tullaan juhlimaan Helsingissä ja juhlapaikkana meillä on upea G18 juhlasali. Täällä blogissakin tullaan siis pääsemään hieman häätunnelmaan 🙂

image.jpg

Sitten hieman lisää tästä hääpuvusta. Tämä oli muistaakseni viides puku jonka päälleni laitoin ja siihen se sovittaminen sitten jäikin. Pääsin siis uskomattoman helpolla! En varsinaisesti tiennyt minkälaista pukua etsin, ainoastaan sen mitä en halua. Toisaalta onhan sekin jo aika paljon! Mitään ”pohjatöitä” en asian tiimoilta ollut tehnyt, yhtään Pintrest kuvaa katsonut tai häälehteä ostanut. Puhtaalla intuitiolla siis mentiin. Kuullostaa todella kliseiseltä, mutta sen oikein puvun kyllä sitten tietää 🙂

Nopeasti kyllä mielessä käväisi, että voiko puku nyt löytyä ensimmäiselle sovituskerralla, ja pitäisikö käydä sovittamassa pukuja myös vielä muualla. Mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että asiasta ei kannata tehdä sen monimutkaisempaa, ja että tämä puku on se täydellinen!

image.jpg

Puku on upea Kenneth Winstonin hääpuku, ja arvokkuus ja tyylikkyys kyllä todella hehkuu siitä. Kangas on upeaa ja etenkin pitsi on erittäin kaunista ja herkkää. Pienet yksityiskohdat kruunaavat puvun, ah hurmaava!

image.jpg

Näissä tunnelmissa siis kohti tulevaa kesää (niin ja tietysti kohti kuntosalia, haha). Ihanaa viikonloppua kaikille!