image.jpg

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Täälläkin ollaan kotia laitettu pääsiäiskuntoon 🙂 Vaaleanpunaiset söpöt munat löytyvät Kubuksen Bowlista, ja Kodinonni -viherkasvi toimittaa rairuohon virkaa! En ehtinyt laittaa rairuohoa kasvamaan, mutta onneksi tuo aikasemmin ostettu viherkasvi toimii myös!

image.jpg

Joko bongasitte mun washiteippi-munat :DDDD Ajattelin, että olisi kiva laittaa jotain pääsiäisaiheista roikkumaan valkoisesta oksasta, joten askartelin muutamat pääsiäismunat leikkaamalla paperista valkoiset munat, ja kierritin niiden ympärille washiteippiä. Helppoa ja nopeaa! Nuohan sopii kivasti myös pajunkissoja kaunistamaan, mikäli koristeltuja virpomisoksia ei kotoa tänä pääsiäisenä löydy.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Toivottavasti kohta pääsisi aloittamaan maalausurakan! Tarkoituksena olisi siis maalata tuo olohuoneen harmaa seinä hieman vaaleammalla harmaalla. Valitsin taas kalkkimaalin ja sävy on tällä kertaa Kalklitirin Concrete. Nämä siis taitavat olla kohta viimeisiä olohuone -kuvia tällä tummemmalla seinällä. Voidaanpas sitten vertailla tuliko hitti vai huti :DD

Taljalla päivystää herra Curro <3 Ostin muuten Currolle kirpparilta kivan puisen aktivointilelun, ainostaan yhden euron hintaan! Sinne piilotetaan nameja, ja niitä palikoita pitää siirrellä kuonolla tai tassulla, jotta saa lisää herkkuja. Hyvin toimi tällä pojalla!

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Toivottavasti kaikilla on kiva pääsiäinen! Itse vietän sen osittain töissä, mutta ainakin koti on pääsiäiskuosissa, joten pääsee kuitenkin mukavasti pääsiäisfiilikseen. Tässä muuten lisää kodin pääsiäiskuvia; Pientä koristelua pääsiäisen kunniaksiSöpöt lahjapussit virpojille & Pirtsakka pääsiäiskattaus.

Hurmaavan valkeaa -blogia voi seurailla myös InstagramissaFacebookissa ja Pinterestissä. Käyhän kurkkaamassa ja inspiroitumassa!