image.jpg

Loihdinpas tässä tulevan pääsiäisen kunniaksi pirteän keltaisen pääsiäiskattauksen heti aamutuimaan! Sunnuntainahan ne pikku virpojat tulevat visiitille, joten vink vink! Halusin tehdä tästä kattauksesta mahdollisimman aurinkoisen ja keveän. Niinpä kokosin pöydälle vaaleita sävyjä ja piristin kattausta keltaisella ja orassilla ( tadaa, baanaanilla ja appelsiinilla, he heh ).

image.jpg

image.jpg

Ostin Prismasta tuollaisia kullansävyisiä pieniä pääsiäismunia, ja ne on ihan törkeän hyviä. Suklaat ovat valkosuklaata, nam nam 🙂 Ihanaa herkkua! Narssissit näyttävät myös todella söpöiltä tuossa valkoisessa paperipussissa. Mietin, että voisikohan noita narsisseja leikata/lyhentää, sillä nuohan kasvavat todella pitkäksi, ja sitten nuo varret alkavat sojottamaan joka suuntaan. Pitää varmaan testata 🙂

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Hyvää pääsiäistä jo näin etukäteen! Täytyy kuvailla vielä lisää pääsiäisjuttuja tänne blogiin ensi viikkoa varten. Pääsiäisasetelmia on siis tulossa 😀