image.jpg

Minulla on ollut hetken aikaa tunne, että olohuone kaipaa jotain pientä freesausta, joten ei auttanut kuin alkaa suunnittelemaan pientä piristystä olkkarin sisustukseen. Hetken silmäilyn jälkeen päätin siirtää valkoisen Phrena-valaisimen pois Normann Copenhagenin Block-pöydältä, ja piristää sen ilmettä viherkasvilla, sekä kauniilla Saana ja Olli – pussukalla. Nyt tarjoiluvaunusta tuli heti monikäyttösempi, sillä enää sen ei tarvitse olla yhdessä paikkaa töpselin vieressä. Nyt sen voi tuoda tarvittaessa sohvan viereen, ja näin siihen voi kattaa vaikka aamukahvit! Testailinkin vaunua nykyisessä muodossaan sohvan viereen, ja sehän oli aivan mahtava apupöytä!

image.jpg

Saviruukun olen ostanut jo ennen joulua Ikeasta, ja se olikin huonekuusen ruukkuna, kunnes kuuseni kuihtui pois. Hieman on tämäkin viherkasvi ottanut osumaa, mutta koitan herätellä sitä vielä uudestaan 🙂 Saana ja Olli -pussukan ostin Finnish Design Shopin ale-myynnistä. Se oli vaan niin söpö.

image.jpg

image.jpg

Block-pöydän varsinainen paikka sijaitsee parvekkeen oven vieressä, jossa on juuri sen mentävä rako. Viherkasvi ja Hayn Kaleido-tarjotin sopivat väritykseltään ihanasti yhteen. Mielestäni ne ovat todella kiva väripari.

image.jpg

Alla olevassa kuvaa siis normaalijärjestys, mutta nyt tarjoiluvanua voi kätevästi liikutella paikasta toiseen, kun pöytävalaisin on siirretty muualle. Phrena löytyy nyt olohuoneen ja ruokailutilan väliseltä hyllyltä, ja se itse asiassa sopii sinne tosi hyvin! Tumman harmaa seinä ja valkoinen varjostin ovat näyttävä yhdistelmä. Pitää kuvailla se tänne joku päivä!

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Muutin myös hieman tv-tason tunnelmaa kevyemmäksi. Iittalan Aitio-lokerikko löytyy nyt oikealta puolen tv-tasoa ja radio taas on siirretty tason vasemmalle puolen. Lisäksi karsin ylimääräistä tavaraa pois esiltä. Mielestäni taso on nyt raikkaampi ja pirteämpi. Tivoli Audio sai myös Hayn tarjottimen allensa, joten nyt kaiki tavarat on ryhdikkäästi paikoillaan.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Tällaisia pieniä muutoksia siis täällä! Aika helpoilla jutuilla saa sisustusta uusiksi, kun vähän siirtelee tavaroita 🙂 Tällä hetkellä olen nyt tähän tyytyväinen! Nyt vaan tuntuu siltä, että kaikki muutkin olohuoneen nurkat kaipaavat päivitystä, kuten esimerkiksi toisella puolen seinää oleva valkoinen lipasto ja musta String-hylly, haha! Täytyy alkaa kehittelemään niihinkin uusia asetelmia. Niistä varmasti myös myöhemmin lisää!