image.jpg

Olohuoneessa on tällä hetkellä aika perusmeininki. Ei oikein mitään uutta, eikä mitään suuria muutoksia ole lähiaikoina ollut. Päivitän olohuoneen tyyliä ja tunnelmaa kuitenkin tuomalla eurolavapöydälle uusia asetelmia/kukkia/tarjottimia ym. Tietysti myös tyynyt vaihtavat väriään aina fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Tässä postauksessa kuvailinkin viimeiset hankintani olohuoneen pöydälle. Kyseessä olivat Hayn Kaleido-tarjotin ja By Lassenin Kubus kynttelikkö.

Kuten täällä olenkin jo useaan otteeseen maininnut, niin minua kiinnostaisi kovasti maalata olohuoneen tumma kalkkiseinä hieman vaaleamman harmaalla sävyllä. Olenkin jo edennyt tässä ideassa, sillä olen jo laittanut varaukseen pari pussia kalkkimaalia. Ne eivät vielä ole saapuneet Suomeen, mutta eiköhän tässä keväällä päästä aloittamaan pientä maalausurakkaa. Vaikka seinästä nyt tuleekin hieman vaaleampi, haluan kuitenkin, että seinän tekstuuri pysyy eläväisenä. Siksi päädyin taas kalkkimaaliin, sillä tykkään että seinän pinta on vähän eläväinen ja rouhea.

eames keinutuoli

Curro se tykkää makoilla tuolla omalla taljallaan! Tai eihän se varsinaisesti hänen ole, mutta Curro on kuitenkin ottanut sen omaksi vakipaikakseen. Currolla olisi myös oma koirien Fatboy-peti, mutta se ei ehkä ole niin hyvällä paikalla kuin tämä talja, eli keskellä olohuonetta, haha! Tuossa on hyvä päivystää ja olla tilanteen tasalla siitä, mitä talossa tapahtuu 😀

image.jpg

olohuoneen sohva

Tuon Balmuirin suuren lyhdyn voisi melkein viedä jo pois olkkarista. Otan sen aina esille syksyllä, sillä se toimii meillä takkana. Marraskuussa ja joulukuussa sytytän aina ”takkaan tulet”, heh! Nyt en siinä ole hetkeen polttanut kynttilää, joten olisi ehkä aika siirtää se tuosta taas pois. Jotain muutakin pientä uutta voisi tänne keksiä. Ehkä tuolle valkoiselle oksallekin voisi miettiä hetkeksi uutta paikkaa… Jotain keväistä tässä nyt haen, mutta en oikein osaa pukea sitä vielä itsekään sanoiksi. Ehkäpä uuden maalipinnan jälkeen ajatukset taas kirkastuvat :))