image.jpg

Olohuoneen seinän maalausprojekti on liikahtanut taas askeleen verran eteenpäin! Olen nyt vihdoin saanut hankittua uudet kalkkimaalit, ja enää pitäisi löytää sopiva vapaapäivä tälle urakalle 😀 Sävyksi valikoitui Kalklitirin Concrete, joka on kauniin vaalean betonin sävyinen. Tällä hetkellä olohuoneen ja keittiön välisessä seinässä on Kalklitirin Winter Secco -sävy, mutta nyt on aika kokeilla jotain muuta! Olen tykännyt todella paljon kalkkimaalien eläväisestä pinnasta, joten siksi tulevaksi maaliksi valikoitui taas Kalklitirin maali. Toivon että uusi sävy kirkastuttaa ikkunatonta ruokailutilaa, sillä se on suurin syy, miksi seinän maalausprojektiin lähdetään taas uudestaan. Odotan kyllä innolla tätä uutta seinän ilmettä ja uskon, että seinästä tulee todella hieno!

image.jpg

Hehe, Curroa kiinnosti kovasti nämä maalipussit ja oli pakko napsia muutama kuva myös pikkumiehestä 🙂

image.jpg

image.jpg

Yritin etsiä muutaman esimerkkikuvan uudesta maalisävystä ja mielestäni tuossa alimmaisessa kuvassa tulee hyvin esille Concrete-sävy. Vaaleampi harmaa on siis Concrete ja tummempi taas Concrete Primo. Eli aikalailla voidaan sanoa, että meidän nykyinen seinä on lähellä tuota tummempaa sävyä.

image.jpeg

Kuva: Homenord

Inredan sivuilta löytyi taas kuva sävykartasta, josta saa myös hyvin käsityksen siitä minkälainen uudesta seinäpinnasta tulee. Concrete -sävy näyttää todella kauniilta ja seesteiseltä, joten uskon että se oli nappivalinta meille! Voi vitsi, nyt ei malta odottaa, että pääsisi maalaushommiin ja ihailemaan uutta sävyä :))

image.jpeg

  Kuva: Inreda