image.jpeg

Nyt on taas se aika vuodesta, että inspiraatiota riittää! Olen laittanut uusiksi kotimme asetelmia, ja pyöritellyt tavaroita uusille paikoille. Tältä näyttää olohuoneen lipaston seinämällä tällä hetkellä. Karsin hieman tavaraa pois lipastolta ja pelkistin sen tunnelmaa. Myös tauluhyllyt ovat saaneet uutta ilmettä. Kubus Bowliin olen laittanut Kodinonni -viherkasvin ja toisella puolella hyllyä on taas valkoinen maljakko, jossa on eukalyptuksen oksia. Eukalyptuksen oksat ovat itse asiassa feikit, mutta ne kyllä näyttävät varsin oikeilta!

image.jpeg

image.jpeg

Hopeinen tarjotin on kirpparilöytö ja sulkakynä on taas Hayn. Tykkään kovasti tuosta postikortista, jossa ihmiset jonottavat portailla lentokoneeseen pääsyä 🙂 Tuosta kortista ja sulkakynästä tein muuten  vähän aikaa sitten sisustuslehtimisen asetelman, jonka voi käydä kurkkaamassa täältä .

image.jpeg

Lipaston nahkaiset vetimet on itse tuunattu, ja tykkään niistä kyllä hurjan paljon! Vetimet ovat parkittua nahkaa ja ne on leikattu nahkapalasesta sopivan mittaisiksi. Ohjeet näiden tekoon löytyy täältä. Minulta löytyisi vielä pieni pala tuota nahkaa, joten jotain kivaa siitä voisi kyllä loihtia! Ehkä vaikka avaimenperä tai jotain 🙂

image.jpeg

Eikö näytäkin suht aidoilta nuo pari eukalyptuksen oksaa, haha!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Olen tehnyt pieniä muutoksia myös vierashuoneeseen (tai siis minun pukeutusmishuoneeseen, hehe). Ihan vain jotain pientä ja hauskaa, mutta jotain tosi piristävää :)) Täytyy kuvailla se tänne joku päivä!

Aurinkoista ja inspiroivaa päivää kaikille!