image.jpg

Nyt poiketaan tutuista kotikuvista uusiin kotikuviin, sillä nämä kuvat ovat kotoisin vanhempieni luota. Kurkistetaan siis millainen sisustus heiltä löytyy. Tämä koti on ihanan valoisa ja kompakti! Näistä kuvistakin tulee oikein kevätfiilis! Niin raikas ja keväinen tunnelma 🙂

Vanhempien sisustus on klassinen ja harmoninen. Sisustuksen sävyt ovat seesteiset ja lämpimät. Yhtenäisyyksiä omaan sisustukseen löytyy paljonkin! Heti ensimmäinen roikkuukin tuosta katosta, eli upea Secto Octo-valaisin. Heillä valaisin on valkoinen, omanihan on musta, mutta onhan tämä valkoinen kerrassaan näyttävä! Varsinkin kun huonekorkeus on korkea! Vino katto antaa olohuoneelle runsaasti tilantuntua ja huonekalut istuvat paikoilleen, vaikka tila ei itsessään ole järjettömän suuri.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Annon Jalpaikka -matto sitoo olohuoneen huonekalut kivasti yhteen, ja tykkään paljon maton tekstuurista ja kuvioista. Se raikastaa kivasti myös lattiaa ja antaa pehmeyttä sisustukseen. Tämä matto sopisi helposti meillekin ja jossain vaiheessa sitä taisinkin harkita, mutta se ei ehkä ole paras mahdollinen valinta koiratalouteen. Tänne se kuitenkin sopii täydellisesti. Huonekalustevalinnat ovat muutenkin klassisia ja aikaa kestäviä. Tässä kodissa suositaan suomalaista osaamista.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Tällainen upea kokonaisuus on olohuone! Minulta löytyy kuulkaas vielä jatkoa tälle ”Kylässä”-postaukselle, jolloin voidaan tutustua vielä lisää tähän valoisaan ja kauniiseen kotiin. Mielestäni uusien kotien esittely on kivaa vaihtelua tuttuihin oman kodin maisemiin. On muuten ihan eri fiilis kuvailla vierasta kotia. Joutuu hieman miettimään kuvakulmia uusiksi 🙂

Palataan tähän vielä siis myöhemmin lisää! Hauskaa lauantaita!