image.jpg

Viherkasvit sisustuksessa ovat tällä hetkellä niin IN, joten tässäpä myös katsaus meidän kodin viherkasvivalikoimaan 🙂 Itse tykkään tästä trendistä todella paljon, koska kasvien avulla sisustukseen saa mukavaa ja persoonallista ilmettä. Tämä trendi ei myöskään vaadi suuria summia, joten hieman kömpelökin viherpeukalo voi rohkeasti hypätä viherkasvien pariin.

Block-pöytää koristaa Flamingonkukka, joka on kylläkin vähän saanut siipiinsä, mutta on kyllä piristynyt parantuneen hoidon ansiosta, heh! Saviruukku sopii mielestäni tosi hyvin yhteen tämän viherkasvin kanssa. Klassinen kombo siis!

image.jpg

Phrena-pöytävalaisin löytyy nyt olohuoneen ja keittiön väliseltä hyllyltä. Mielestäni se sopii ihan kivasti myös tuollekin paikalle. Valkoinen varjostin on upean näköinen tummaa seinää vasten. Lisäksi hyllyltä löytyy Peikonlehti ja ruukku Narsisseja. Olen täällä jo pikku hiljaa virittäytymässä kohti pääsiäistä, joten narsissit ovat varsin ajankohtaisia.

image.jpg

image.jpg

Ostin hetki sitten myös Kodinonni -viherkasvin. Ajattelin, että se sopisi hyvin By Lassenin Bowl-kulhoon. Päällystin kulhon kirkkaalla muovipussilla, jotta multa ei pinttyisi siihen kiinni. Mietin myös, jos olisin kasvattanut kulhossa rairuohoa, mutta Kodinonni saa nyt toimittaa myös rairuohon virkaa tänä vuonna! Mielestäni se näyttää tosi kivalta tuossa! Sitten vain pääsiäisenä laittaa tuohon pari pientä suklaamunaa, ja that’s it!

image.jpg

image.jpg

Olkkarista löytyy vielä tämä iso lattialla oleva viherkasvi. Muistaakseni tämä oli Limoviikuna (Benjaminfikus). Tämä oli minulla koko viime kesän ulkona parvekkeella, ja ajattelin viedä sen sinne taas tänä kesänä. Onneksi sain sen joten kuten pidettyä hengissä talven yli. Kaunis ja näyttävä kasvi tämäkin!

image.jpg

image.jpg

Aika monta viherkasvia löytyy jo tästäkin kodista! Jätin kuuvamatta Haamupuun ja muita pienempiä kasveja ja kaktuksia, joten tässä kodissa pitäisi  ainakin happitasot olla kohdillaan :))