vappu8.jpg

Päätin laittaa jo tänään kuvia kodin vapputunnelmista, sillä varmasti aika moni juhlii vappua jo tänään! Ainakin meillä on tiedossa vappubileet, joten serpentiinit on varmasti jo tänään käytössä! Vaikka vappua ei tänä vuonna juurikaan kotioloissa juhlita, halusin laittaa kotiin kuitenkin hieman vapputunnelmaa. Kiva vappusisustus luonnistuu todella helposti ilmapalloilla ja serpentiinillä, joten ihan perinteisellä tyylillä mennään myös tässä kodissa 😀

vappu4.jpg

Vappukukat ostin Prismasta alle viiden euron hintaan! Todella näyttävä kimppu, ja ihanan värikäs! Odotan innolla, että nuo kaikki terälehdet aukeavat.

vappu5.jpg

Myös Lokki -valaisin sai väriä ilmapalloista ja serpentiinistä. Kapoissa on kyllä ollut ihan hirveä hässäkkä noiden ilmapallojen kanssa! Kauppojen aulat ovat täynnä pikku ihmisiä valitsemassa palloja ja osa puhaltelee äänekkäästi vapputorviin ym. :DDD Oikea karnevaalimeininki, haha! Itse tyydyin ihan näihin perinteisiin puhallettaviin palloihin.

vappu6.jpg

vappu7.jpg

vappu9.jpg

vappu10.jpg

Nyt vaan skumpat kylmään ja vapun viettoon! Hauskaa vappua!