image.jpg

Olen varmaan jossain vaiheessa maininnut, että olen valtava asetelmien ystävä 🙂 Tein tässä yksi päivä inspiraatiopuskassani tällaisen hempeän tyttömäisen asetelman makuuhuoneen tason päälle. Tykkään kovasti kuvan kontrastista, eli siitä kuinka rouhea seinä tukee kaunista asetelmaa. Ajattelin, että voisin tehdä aika ajoittain noita sisustuslehdissäkin näkyviä kollaaseja, joissa on kuvattu kauniita sisustustavaroita. Niissä yleensä on aina jokin teema, kuten esimerkiksi eri kauden trendisävyt, uudet kauniit sisustustuoteet, vuodenajat, juhlakaudet…ym. Näiden minun kuvien teemana taitaa olla tyttömäisyys, hempeä roosa/vaaleanpunainen ja kauniit sisustusesineet. Hempeä roosa ja vaaleanpunainen ovatkin tämän kevään ja kesän ”juttu”, joten niitä varmasti löytyy kohta jo aika paljon kauppojen hyllyiltä.

image.jpg

image.jpg

Jotenkin tästä kuvasta tulee mieleen myös meidän tulevat häät 😀 Ehkä se on nuo helmet, vaaleat sävyt ja asetelman romanttisuus. Jännä juttu miten se alitajunta työstää asioita ihan tiedostamatta, heh! Hääjutut ovat myös hieman edenneet tällä suunnalla, joten niistäkin voisi tehdä oman postauksen. Lähinnä tietysti sisustukseen/kattauksen ja koristeluun liittyvää inspirointia. Mukavaa viikonloppua!