image.jpg

Täällä ollaan jo aika kyllästyneitä tähän märkään ja loskaan, joten ripaus kevättä on enemmän kuin tervetullut tähän kotiin! Siispä sisustin ruokailutilaa hieman keväisempään suuntaan 🙂 Vaihdoin vierashuoneen kukkataulun artekin julisteen tilalle ja lisäksi ostin myös kauniita vaaleanpunaisia tulppaaneja. Valkoinen ruokailuryhmä ja Kubuksen valkoinen Bowl ja Line-kynttelikkö yhtenäistävät raikasta sisustusta.

image.jpg

Huomasitteko muuten instagram ja facebook-sivuilleni laittamani vinkin Artekin Aitan alesta. Käväisin viikonloppuna pyörähtämässä myymälässä ja huomasin, että Kubus tuotteet olivat -40% Vink vink 😀

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Mielestäni vierashuoneen kukkataulu sopii todella hyvin myös tänne ruokailutilan tummalle seinälle. Kyseessä on siis ruotsalaisen Jonna Franssonin juliste, jonka olen tilannut hänen nettikaupastaan. Taulu sopii oikein sievästi valkoisen pöytäryhmän ja vaaleanpunaisten tulppaanien kaveriksi.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Tuo ferm livingin kangaskori on muuten täynnä Curro-koiran leluja. Yleensä Curro kaataa tuon koko kassin maahan, ja ryömii sen sisään hakemaan mieleistä lelua 😀 Hauskan näköistä touhua! Sitten alkaa hirveä leikki ja tohotus, haha!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Minulla alkoi itse asiassa talviloma, ja tämä sakki lähtee keskiviikkona reissuun kohti pohjoista! Ihana pieni breikki arkitouhuista! Hyvää ystävänpäivää myös vielä näin jälkikäteen <33