image.jpg

Olin vasta työreissulla Ruotsissa, ja kävin hakemassa evästä läheisestä ruokakaupasta. Samalla huomasin tilaisuuteni tulleen, kun löysin itseni seisomasta lehtihyllyn edessä. Voi mikä valinnan vaikeus ja samalla hirveä kiire!! Noh, mukaan tarttui Living-lehti, ja tajusin itseasissa vasta myöhemmin, että kyseessä oli oikein ”Family”-painos, haha! Lapsia tästä huushollista ei löydy, mutta ihan kivahan noita sisustukuvia on lastenhuoneistakin katsella. Oli tässä lehdessä paljon muutakin lueskeltavaa ja lisäksi mukana tuli Frida Fahrmanin ihana posteri! Oikeastaan juuri tuon posterin takia lehden ostinkin 🙂 Mielestäni on todella hienoa, että sisustuslehdet tekevät yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa! Fridalla on oma blogi, josta pääsee myös hänen nettiputiikiin.

image.jpg

image.jpg

Täytyy vielä kommentoida tuota Frida Fahrmanin logoa, joka tulee ehkä paremmin esiin hänen nettikaupassaan. Anyway todella onnistunut logo! Erittäin tyylikäs, näin visualisesti katsottuna. Sulka-kortti on mielestäni kyllä myös todella kaunis, ihanan herkkä! Lehdessä Frida antoi vinkkiä, että kortin voisi kiinnittää seinään pelkillä teipeillä (esim. washiteipillä) ja kehystää kuva niillä, jolloin kehyksiä ei tarvita. Lehdessä oli kuva kolmesta eri värisestä sulkakortista, jotka oli kiinnitetty seinään hauskoilla washiteipeillä. Kolmen kuvan rykelmä näytti tosi kivalta vierekkäin, kun niiden kehykset olivat rennosti iloisen väristä teippiä. Toimi kyllä hyvin! Pitää itsekin testata 🙂