image.jpeg

Kävin viime viikonloppuna piipahtamassa ihanassa Weranna’s sisustusputiikissa ja ajattelin vinkata tästä hyvää tekevästi putiikista myös tänne. Olen aiemminkin maininnut blogiini muutaman sanasen Werannaksesta, kun tein postauksen kankaanpainannasta. Tällöin olin tilannut nettikaupasta puisia leimasimia, joilla tein itse sisustustyynynpäällisiä. Tästä ja tästä voit käydä katsomassa nämä aikaansaannokseni 🙂

Tällä kertaa lähdin piipahtamaan kuitenkin ihan itse liikkeessä, ja voi vitsi kuinka ihana putiikki kyseessä olikaan! Tuolla tekee mieli hypistellä kaikkea ja kysellä joka ikisen tuotteen tarinan perään 😀 Tarinoita tuotteilla riittääkin, sillä suurin osa tuotteista tehdään käsityönä, luonnonmateriaaleja käyttäen. Yritys myös tukee naisten asemaa ja työllistymistä joka puolella maailmaa. (Weranna’s)

Olen jo aikasemmin ihastellut Werannaksen nettikaupastakin löytyviä lypsyjakkaroita, ihania! Tällä kertaa pääsin ihan hypistelemään niitä. Myyjä kertoi, että ne ovat käsintehty Keniassa ja osa niistä on ollut ihan käytössä! Niistä jotka ovat olleet ihan lypsykäytössä, näki ihan selvästi käytön jäljet, sillä penkki oli huomattavasti kuluneempi ja rosoisempi. Penkki tehdään käsityönä yhdestä puusta, eikä siinä ole mitään ruuveja ym. vaan se on vuoltu/muotoiltu yhdestä kappaleesta. Tämmöisen vielä joskus kyllä hankin 🙂 Niin hellyyttäviä ja kauniita ne ovat!

image.jpeg

Mitäs minulla sitten tarttui mukaan? No pari kappaletta ihania sisal-koreja. Toinen meni lahjaksi, mutta toisen pidin itselläni. Laitoin instagramiin ja facebookkiin muuten viikonloppuna kuvan molemmista kaunokaisista. Sisal-kori on luonnonmateriaalikori, joka on käsipunottu Keniassa. Näitä oli myymälässä useita eri kokoja ja värejä. Kahta samanlaista ei siis aivan ole, mutta samantyylisiä kylläkin. Itse pidin tämän pienemmän korin ja laitoin sen nyt alkuun makkarin sängyn viereen. Olen kaivannut sängyn vieressä oleville johdoille jotain piilotusratkaisia, joten heitin johtokasan korin pohjalle! Eivätpä ole ainakaan pölyttymässä ja pyörimässä pitkin lattiaa! Musta valkoinen kori sopii myös erittäin hyvin vaaleaan sisustukseen ja toimii nyt säilytyspaikkana niin kännykänlaturille kuin kirjoille.

sisal.jpg

IMG_0002.JPG

IMG_0001.JPG

IMG_0005.JPG

IMG_0003.JPG

IMG_0007.JPG

Mainitsen vielä tähän loppuun, että kyseessä ei ole mikään maksettu postaus, vaan oikeasti ilahdun tällaisista yrityksistä ja siksi halusin tuoda asiaa esille. Aina ei tarvitse olla niin brändien ja designereiden perään 😀 Kivaa loppuviikkoa kaikille!