image.jpg

Styleroom teki minusta jäsenesittelyn heidän sivustolleen, josta olen todella otettu! Mielestäni Styleroomin tekemät on jäsenesittelyt on todella kivoja, sillä ne avaavat henkilön persoonaa ja ajatuksia, jotka muuten jäävät sisustuskuvien taakse. Styleroom on itsessään ihan huippu paikka etsiä sisustusinspiraatiota ja täällä voit suoraan kysyä sisustusalbumin tekijältä vinkkejä, hänen toteuttamista projekteista, tai vaikka sisustusmateriaaleista.

Tästä pääset suoraan minun jäsenesittely juttuun. Käykäähän ihmeessä tutustumassa sivustoon! Minut löytää tutulla nimellä Hurmaavanvalkeaa 🙂

Tässä yhteydessä pitää vielä muistuttaa blogini facebook– ja instagram -sivuista. Käykäähän tykkäilemässä! Facebookkin laitankin heti ensimmäisenä infoa esimerkiksi ihanista sisustusystävämyynneistä ym. sisustuslöydöistä!