image.jpg

Hrrrrr, kun tuolla ulkona on kylmä! On se jännä miten joulun jälkeen mieli on heti keväässä, mutta mittari se vain painuu kohti kylmempiä lukemia 😀 Joulun jälkeen on kyllä heti sellainen fiilis, että heti pitää poistaa kaikki joulukoristeet ja kotia on saatava enemmän pelkistetymmäksi, ja ehkä myös hieman värikkäämmäksi.

Väriä ja kukkakuosia löytyy ainakin vierashuoneen lipaston päältä. Vaaleanpunaiset ruusut sulostuttavat pöydällä ja kesähelyt roikkuvat korutelineessä valmiina lähtöön 🙂

image.jpg

image.jpg

Tilasin ruotsalaisen Jonna Frassonin nettikaupasta tämän ihanan kasvi/kukka-julisteen, joka sopii tänne vierashuoneen tunnelmaan tosi kauniisti. Tykkään tosi paljon julisteen henpeistä sävyistä. Itse asiassa bongasin julisteen ihanasta blogista, Vaihtelevasti Valkoista. Ihana, upea koti <3

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Minusta on ihanaa, kun uusi vuosi pyörähti käyntiin! Nyt taas saa arjen rullaamaan ja kuntoilun taas kunnolla käyntiin, haha 😀 Kaikilla taitaa varmasti olla energinen tammikuu top 10 tavoitteena! Lisäksi odotan paljon helmikuussa koittavaa talvilomaa. Mitään ulkomaan reissua ei nyt tällä kertaa ole tiedossa, mutta kuvaa kotimaan reissua kyllä pukkaa 🙂

Jes! Hauskaa viikkoa kaikille!