image.jpeg

image.jpeg

Oletteko ikinä piipahtaneet Pikku Roban aarreaitassa, Artekin 2nd cycle-myymälässä? Minä en ollut, kunnes vahingossa kävelin tämän ihanuuden ohi! Tiesin kyllä, että tällainen myymälä on olemassa, mutta jotenkin olin unohtanut sen olemassa olon. Liike  on hieman piilossa, sillä se tulee sellaiseen syvennykseen jossa on melko jyrkkä alamäki maan alle. Sieltä kuitenkin löytyy suuri liiketila täynnä upeita vintage-tuotteita. Myynnissä on huonekaluja, valaisimia, grafiikkaa, sisustustuotteita ym. kaikkea ihanaa! Ja vaikkei mitään ostaisi, niin täällä on ihana huokailla upeiden aarteiden perään. Ja silmä lepää!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ah, en kestä! Zeepra-tuoleja, Zeepra-tyynynpäällisiä, Aaltoa, Jakobsenia, Eamesia, you name it! Täällä ei pysty pitämään näppejään erossa kauniista huonekaluista. Ainut huonopuoli paikassa on se, että missään tuotteissa ei ole hintoja!? Eli jokainen tuote pitää erikseen kysyä myyjältä. Ja noita huonekaluja on tuolla aivan valtavasti! Myyjä kannattaa ottaa siis mukaan kulkemaan vieressä, haha! Kaikki tuotteet eivät myöskään ole myynnissä vaan osa on vain ”luomassa tunnelmaa”. Joka tapauksessa suosittelen kovasti vierailua tänne, mikäli Helsinki-reissua on tiedossa!

image.jpeg

image.jpeg

Oikeastaan olin matkalla uuteen Artekin myymälään, joka nyt sijaitsee kätevästi Stokkaa vastapäätä. 2nd cycle-liike nyt sattui kätevästi matkan varrelle. Onneksi oli kamera matkassa ja sain luvan ottaa kuvia blogiin. Lisää kuvia uudistetusta Artekista on myös tulossa! Täytyy kyllä heti kehua, että uusi liiketila oli aivan huikea!! Siitä lisää tulee myöhemmin 🙂 Kivaa viikonloppua!