image.jpg

 

Niin se vaan joulukin on vietetty ja on aika siirtyä kohti vuotta 2016! Hyvillä mielin lähden kohti uutta vuotta ja luvassa onkin paljon uusia mahtavia juttuja! Vuosi 2015 oli myös onnistunut. Tuli reissattua ja myös koti päivittyi uuteen uskoon remonttien myötä. Ihana uutinen oli myös toimituksen myöntämä ”Suosittelemme”-merkki blogilleni <3

 

image.jpg

 

Uusi vuosi vaihtuu meillä erittäin rauhallisissa merkeissä. Vietämme uutta vuotta kotona Curro-koiran kanssa. Onneksi meille sisälle ei kauhean kovasti rakettien pauke kuulu! Täytyy vaan koittaa ajoittaa lenkitykset jotenkin niin, ettei rakettien pauke oli kovimmillaan. 

Koristelin kotia hieman uuden vuoden tunnelmaan 🙂 String-hyllystä roikkuu hauska valkoinen viiri, jonka ostin pari päivää sitten alennusmyynnistä. Pikku hiljaa pitää alkaa myös riisumaan koti joulukoristeista. Nyt tuntuu, että hieman pelkistetympi sisustus voisi toimia hyvin starttina uuteen vuoteen!

 

image.jpg

image.jpg

 

Ajattelin tehdä illalla ison kasan sushia ja tietysti nauttia lasin kuohuvaa 🙂 Löysin pikaiselta Saksan reissultanu kuvassa näkyvää Miraval-roseviiniä. Tämähän on sitä ”kuuluisaa” Brad Pittin ja Angelina Jolien tuottamaa viiniä, joka ainakin Suomesta on jo aikoja sitten loppuunmyyty. Katsotaan jos se pääsisi nautittavaksi sushipöytään 🙂

 

image.jpg

 

Hyvää uutta vuott kaikille! Palataan kuulumisiin sitten taas ensi vuonna 😀