image.jpg

 

Tässä viimeinen jouludeco-postaus tälle vuodelle 🙂 Tänään lähdemme ajamaan maalle ja vihdoin pääsee rauhottumaan joulun viettoon. Kävin tänään vielä aamulla body pumpissa, joten nyt voi hyvällä mielellä mussuttaa herkkuja 😀

 

image.jpg

 

Koristelin olkkarin valkoista oksaa ferm living:in ”marmorisilla” paperikoristeilla. Mielestäni ne näyttää tosi kivalta harmaata seinää vasten. Sopivan hillittyä, mutta silti näyttävää 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Ikkunassa roikkuu viime jouluna tekemäni paperitähtiriipus. Aika pienellä koristelulla mennään myös olkkarissa. Joulutunnelmaa tulee kyllä myös aika kivasti noista tyynyistä. Kuusityyny on little fine dayn ja sen takana oleva hirvityyny on taas ikeasta.

Keksin muuten laittaa sohvan kulmaan design house stockholmin work lampin. Olen halunnut tuohon nurkkaukseen jotain valaistusta, joten kierritin lampun johdon vain kireälle putkeen kiinni, ja valmis! Miten en ollutkaan aikaisemmin hoksannut tätä. Lamppukin odotteli kaapin perällä uutta paikkaa jo tovin, joten onneksi sain sille nyt keksittyä hyvän paikan 🙂

 

image.jpg

 

Ihanaa joulua kaikille!